THOMAS

Ja detta är då mannen, i mitt liv. Han är helt klart världens absolut bästa kille/make! Han har stått vid min sida både i vått & torrt. Vete sjutton hur jag annars skulle ha klarat av min sjukdom & allt annat dravel som varit i mitt liv. Han är en enormt varm hjärtat person. Sätter alltid sin familj i första rum. Det är det skam inte många som gör.

Han kom in i mitt liv som en frisk fläkt. & vi har haft våra törnar, men lyckats att reda upp det. Så denna killen släpper jag inte om så hela jorden skulle falla över mig. Han är mannen som ger mig luften som jag andas, ja säg vad det inte är han ger mig. Mitt liv ihop med Thomas är bara så komplett. Om fler en jag fick lov att möta en sådan man.....

Tillsammans har vi de 2 små grabbarna gemensamt. Men jag vet att Thomas skulle nämna dem som 3. För 3 grabbar är det ju som vi har. Men tyvärr träffades vi allt för sent. Därav har jag en stor kille sedan innan. Men Thomas kom in i vårt liv redan när Leffe var 1 år gammal. Han tog grabben till sitt hjärta med en gång. Därav fick han hela paketet. Trotts anmaningar från hans familj, att hon har ju barn!!! Så vägrade han att lyssna på detta örat. Vilket jag är evigt tacksam för. Så idag är vi 5 tvåbenta varelser & 3 fyrbenta pälsbollar i familjen.

Vad har Thomas för eget intresse, förutom sin stora familj? Jo, han har sin motorcykel. Som tyvärr har fått stå & samla dam i lite mer en 5 års tid. Men nu har han äntligen tagit sig tiden att göra i ordning den. Så han slipar & lackar om hela kittet. Detta är ju något som jag bara är såååå glad för att han gör. Inte för att jag har större glädje av hans maskin. Men för att han gör något som han själv älskar. Han är rysligt noga med att få allt 100%, vilket är A & O.

Sen är han ju pappan som alltid är med på hockeyn *s*. Men dels var det för att han var materialare för team - 94. Men har nu valt att avgå, så att jag kan ta plats med våran mellan grabb. Detta gör ju också att Thomas kan få mer tid för sig själv, samt minstingen i familjen. //Bettan