STEFAN

Stefan är vår mellan grabb (-94). Han är som sin storebror, en kille med båda fötterna på jorden. Älskar livet & allt som gör livet värt att leva. Hatar orättvisor, så när något händer eller sägs. Så är han den som berättar vad som skett. Men han har inte långt emellan ett hjärtligt skratt, till att falla i gråt. Tål väldigt mycket, men inte direkt konfrontationer. Då är han väldigt skör.

Spelar själv klart ishockey. Detta är en sport som han är otroligt duktig på. Hans position i laget är vänster back. Han har spelat i 5 snart 6 år, nu när detta skrivs. Intresset är precis lika stort nu som det var när han började att spela. Kanske mycket bara för att även mamma har börjat att vara med honom mer på träningar & matcher. Har tyvärr missat mycket av hans tid på isen, då min gubbe har varit materialare i laget. Men nu när han har tröttnat, så har jag kunnat gå in & ta del av hans intresse. Så det har ju skett stora förändringar sedan han lärde sig att stå på skridskor till dagens datum. Oj va tiden den har gått fort :)

Men nu sitter mamma allt snällt på läktaren & följer varje skär han tar på isen :) Innan ishockeyn, så spelade även han fotboll. Men slutade i samma veva som sin storebror la av. Han ville hellre spela mer hockey, & kunna hinna vara med sina vänner när tillfället gavs. Annars var han ju bara upptagen med sina idrotter 6 - 7 dagar i veckan. Men valet fick bli hans egna.

Idag tror jag dock att han ändå saknar lite av sin fotboll. Men om valet skulle komma mellan hockey & fotboll. Så skulle det med största sannolikhet bli hockeyn. Trotts att han var en otroligt duktig fotbolls kille. Även där spelade han som back :)

Ja, det kommer kanske att komma in lite mer om Stefan med tiden. //Bettan