Hjärtligt välkomna till sidan som jag tillägnar åt min mor.

Tyvärr kom den dagen som vi alla fruktar oerhört mycket. Då en av våra nära & kära lämnar oss andra i stor sorg & saknad. Denna gången var det min älskade mor, som inte orkade längre.

Så på denna sidan kan ni följa mycket av alla våra upptåg, från dagarna vi alla var friska, till dagen då hennes kropp inte orkade längre.....

Allt är skrivet av mig själv, & jag kommer att skriva det som känns rätt för mig. Orkar ni att läsa det tunga, så gör ni det. Alternativet är att ni bara beskådar de bilder som kommer att fyllas på här med jämna mellanrum. Dock kommer inga tragiska bilder att sättas in här. Det räcker att vi som stod vår mor/maka nära, vet hur illa det blev den sista tiden av hennes liv.

Alla vill vi nog sudda bort de sista bilderna från våra näthinnor. Men tyvärr etsar dessa bilderna sig fast, i våra minnen. Men med tiden & sorgen så kanske de kommer att suddas ut & in kommer de bilderna som vi alla gärna vill minnas. Hoppas på detta i alla fall.

Denna bilden som sitter nedan är gjord efter en tutorial i Psp. & gjordes dagarna efter att jag miste min kära mor. Den kändes bara så rätt, & flickan på bilden är så jag kände mig då, å även nu.....