LEIF

Leif han är min största son & då även först födda (-92). Han är en kille med båda fötterna på jorden. Älskar allt som gör livet värt att leva. Men hatar orättvisor. Så när något går honom emot, så hörs han över hela bygden *s*. Men det är bra att han, kan säga ifrån när något är fel. Lika gärna som han talar om när något är bra.

Han är ju helt tokig i ishockey. Vilket mamma bara hatade som pesten själv. Men efter ett par veckor, i ishallen. Så var mamma helt med på hans notor. Därav blir det en massa timmar i den kalla hallen. Men väl värd varje lagd timma.

Tror även att detta kan göra så att han håller sig på rätt sida av lagen. Hoppas det i alla fall. Det är ju lätt att glida in på fel spår om man inte har något att ta sig för. Det finns ju tyvärr många barn som inte har samma förutsättningar. Inte för att föräldrarna inte vill, men för att kassan kanske är lite för skral. Då är det heller inte lätt att låta barnen börja i en så dyr sport som detta dock ändå är. Men i våra ögon är det som sagt var, väl värt varenda krona.

Leffe har ju även provat att spela fotboll i tidigare skede. Var även där en riktig stjärna. Men vi förstod senare att detta kanske inte var helt rätt sport för honom. Därav började tankarna om hockey. Där trivs han som fisken i vattnet.

Ja detta var lite om min stora grabb Leif. //Bettan

Bilder tagna innan han ska åka på den stora skolbalen 2008-06-09