Har valt att öppna en ny grafik sida under min befintliga sida, då jag har lämnat Grafik Bettan bakom mig. Men för den sakens skull har jag absolut inte tröttnat på att jobba med grafik.

Dock arbetar jag inte med detta på heltid, utan helt enkelt när andan faller på. Så de kreationer som det står Grafik Bettan eller  GB på, det är mina egen gjorda alster eller efter andras tutar. Dessa har då fått följa med mig hit till sidan, även om jag numera inte kommer att gå under namnet Grafik Bettan. Men jag är alltså samma person trotts allt.

Jag ber er vänligen men bestämt att låta mitt material få stanna på denna sidan. Då det ligger åtskilliga timmar bakom mina olika arbeten. Skulle du önska något av det jag har & som då inte finns på sidan till dig. Maila mig, så går det säkert att ordna. Men jag vill inte se mina kreationer hos någon annan utan mitt tillstånd.

Har fått förfrågan om hjälp med att göra hemsidor, & tyvärr blir svaret nej. Det tar så många timmar av min tid att jobba med dessa. Så för att min egen sida inte alltid ska stå still, åtar jag mig alltså inga andras hemsidor.

Mycket nöje på min hemsida önskar jag dig! & ni glömmer väll inte att lämna ett avtryck i min gästbok innan ni lämnar min sida. Jag blir så glad var gång någon har besökt mig & det finns möjlighet att besöka era fina sidor också.

Vill du även hamna bland mina länkar? Maila mig din hemside adress så ordnar jag med detta så fort jag hinner. Men en önskan är då också att du länkar tillbaks till min sida. Så får vi alla fler besökare på våra sidor. Å det är ju trevligt!

/Bettan